Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Amerikaanse ambassadeur in Qatar Timmy Davis heeft een video vrijgegeven van zijn reactie op het doelpunt van Qatar tegen de Verenigde Arabische Emiraten tijdens de 25e Gulf Cup georganiseerd door Irak.

In reactie op de videoclip zei de Amerikaanse ambassadeur op zijn officiële Twitter-pagina: “Hallo Annabi! Gefeliciteerd met het bereiken van de halve finale!”

In een videoclip zei Davis: “Hé Al-Anabi, felicitaties aan het nationale team van Qatar voor het bereiken van de halve finale. Ik keek naar Gulf 25 en was enthousiast over het spelniveau en de belichting van Basra, mijn voormalige huis. De erfenis van het WK in Qatar blijft bloeien.”

Het nationale team van Qatar ging door naar de halve finale na een gelijkspel met het nationale team van de VAE, naast beide partijen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *