Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir Abdollahian had tijdens zijn bezoek aan Libanon een ontmoeting met de Libanese secretaris-generaal van Hezbollah, Hassan Nasrallah.

Het officiële Iraanse persbureau citeerde Abdullahian en Nasrallah als “gedachten uitgewisseld over de bedreigingen van de zionistische entiteit en de bereidheid van de verzetsas tegen nieuwe regionale en internationale gebeurtenissen en ontwikkelingen”.

Al-Manar TV, aangesloten bij Hezbollah in Libanon, zei van zijn kant dat “de laatste ontwikkelingen en de politieke situatie in Libanon, Palestina en de regio werden besproken, vooral de kansen en bedreigingen die voortvloeien uit de vorming van een corrupte regering. en een extremist in een vijandelijke entiteit en de positionering van de verzetsbeweging en de hele as van het verzet tegen ontwikkelingen en gebeurtenissen.” regionaal en internationaal.

Abdullahian zei op een persconferentie na zijn aankomst in Beiroet: “Mijn bezoek aan Beiroet komt op uitnodiging van de Libanese minister van Buitenlandse Zaken met als doel bilateraal, regionaal en internationaal overleg te voeren, waaronder overleg over de laatste ontwikkelingen in Palestina… De De Islamitische Republiek Iran zet haar krachtige steun aan het volk, de regering, het leger en het verzet in Libanon voort.” Dat meldt het Iraanse bureau.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *