Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Iraanse ambassadeur in Bagdad, Muhammad Kazem Al Sadiq, zei vrijdag dat zijn land Irak steunt, “ondanks pogingen van sommige partijen om de feiten te verdraaien en de publieke opinie te misleiden met betrekking tot de kwestie van de hoge prijs van de Amerikaanse dollar in Irak.”

Volgens het Iraanse persbureau (IRNA) zei Al-Sadiq via zijn Twitter-account: “De Islamitische Republiek zal de eerste pleitbezorger blijven van de ontwikkeling, stabiliteit en vooruitgang van Irak, ondanks het feit dat het wordt blootgesteld aan valse beschuldigingen die erop gericht zijn de publieke opinie af te leiden van de belangrijkste oorzaak van de prijzencrisis dollars.”

Het is belangrijk op te merken dat het Iraqi News Agency (INA) zei dat de Iraakse ministerraad tijdens zijn zitting op dinsdag verschillende beslissingen heeft genomen over wat het land ziet in termen van “de stijging van de dollarkoers, de effecten ervan op de markt en de maatregelen die nodig zijn om deze aan te pakken en de nationale valuta te ondersteunen’, en een van deze besluiten is ‘alle overheids- en particuliere instanties te verplichten alle goederen en diensten in Irak te verkopen in dinar en tegen de wisselkoers van de centrale bank’.

De dollarkoers was vrijdag “stabiel”, dus de verkoopprijzen van dollars bedroegen 157.000 dinar voor 100 dollar, terwijl de inkoopprijzen van dollars 156.500 dinar voor 100 dollar noteerden.

En ze wees erop dat de Centrale Bank van Irak eerder had besloten de wisselkoers van de dollar aan te passen aan de Iraakse dinar, omdat de prijs van het kopen van dollars van het ministerie van Financiën 1450 dinar bereikte, terwijl de verkoopprijs aan banken was vastgesteld op 1460 dinar per dollar, terwijl de verkoopprijs voor burgers 1470 dinar was voor een dollar. .

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *