(CNN) – De Oekraïense ambassadeur in de Verenigde Staten, Oksana Markarova, zei vrijdag dat extra hulp van de Verenigde Staten en andere geallieerde naties “cruciaal is voor het Oekraïense leger, dat een zeer moeilijke strijd voert”.

Markarova voegde tijdens een gesprek met CNN-correspondent Wolf Blitzer toe: “Elke dag is een kans om een ​​omslagpunt te worden en deze capaciteit is wat we nu echt nodig hebben, van gevechtstanks tot gepantserde voertuigen tot meerdere luchtverdedigingssystemen, langeafstandsraketten, die allemaal een punt kunnen vormen.” verschuiving”.

“Oekraïne heeft al laten zien dat het met minder middelen territorium kan bevrijden, maar de nieuwe hulp zal leiden tot meer vooruitgang op het slagveld”, voegde ze eraan toe.

“We hebben een zeer groot vertrouwen in onze strijdkrachten en onze veteranen hebben al laten zien dat ze de juiste beslissingen nemen, bijna alles op het juiste moment doen”, zei Markarova over de gevechten in plaatsen als Solidar en Bakhmut, die ze beschreef als ” moeilijk.”

“We twijfelen er niet aan dat we voor een korte tijd winnaars zullen zijn, ongeacht hoe het er van dag tot dag uitziet”, voegde ze eraan toe.

Rusland beweerde vrijdag dat zijn troepen de stad Solidar in Oost-Oekraïne hadden veroverd, een bewering die door Kiev werd ontkend.

Het is belangrijk op te merken dat de Amerikaanse regering vorige week nieuwe hulp aan Oekraïne aankondigde, ten bedrage van ongeveer 3 miljard dollar, waaronder Bradley-gevechtsvoertuigen, artilleriesystemen, gepantserde personeelsdragers, grond-luchtraketten en munitie “om dapper te steunen Oekraïne verdedigt zijn volk, soevereiniteit en territoriale integriteit’, zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken. .

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *