Sully March, een vleugelspeler voor de Engelse voetbalclub Brighton, scoorde twee vroege doelpunten in de tweede helft en zette er nog een op om zijn ploeg te helpen het bezoek aan Liverpool met 3-0 te verslaan en op te schuiven naar de zevende plaats. plaats in het klassement van de Engelse Premier League, op zaterdag.
Dit is de eerste overwinning van Brighton op Liverpool in de League of Lights en het kwam terecht nadat Marsh het team ertoe bracht hun controle om te zetten in doelpunten.
Toen de eerste helft ten einde liep, kreeg Marsh een strafschop nadat hij onderuit was gegaan vanwege inmenging van Liverpool-doelman Alisson Becker, maar de video-assistent-scheidsrechter liet zien dat de Brighton-speler buitenspel stond voordat hij de bal ontving en de scheidsrechter draaide zijn beslissing terug.
Marsh scoorde van dichtbij in de 47e minuut, nadat Liverpool de bal verloor op het middenveld, en de Japanner Kaoru Mitoma naar links ging voordat hij doorging naar zijn teamgenoot, en zes minuten later voegde de 28-jarige een tweede doelpunt toe, toen hij schoot ontmoette de pass van Ivan Ferguson. Fantastisch in de verre hoek van het doel van Alisson Becker.
En bij zijn eerste start in de competitie sinds zijn overstap van PSV Eindhoven vorige maand, deed Cody Jacobo niet veel voor een Liverpool-ploeg die moeite had met balbezit of het creëren van echte scoringskansen.
Liverpool sloeg slechts twee schoten op doel in de loop van 90 minuten en wachtte op de blessuretijd van de tweede helft om de eerste hoekschop te nemen in weer een bescheiden optreden van de kant van Jurgen Klopp.
Marsh sloot een prima prestatie af toen hij de bal naar binnen gooide voor Danny Welbeck, die hem over een verdediger heen gooide en binnenkwam voor zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen.
Brighton schoof op naar de zevende plaats en heeft 30 punten, twee punten voorsprong op Liverpool, dat bleef worstelen met blessures en een niveau zakte.

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

Brighton vergroot de pijn van Liverpool met drie

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *