Het eerste jeugdvoetbalteam, tegenhanger Al-Nasr, mocht de voorsprong niet vergroten, na de wedstrijd die zaterdag plaatsvond in het Prince Faisal bin Fahd Stadium in Riyadh, als onderdeel van de 13e ronde van de Saudi Roshan League.
De jeugd hield drie punten tussen zichzelf en de leidende overwinning en claimde een punt uit de shootout om hun totaal op 27 op de derde plaats te brengen, terwijl Al-Asfar aan de leiding bleef met 30.
Controle en balbezit waren dichtbij tussen de twee teams in de eerste helft met 51 procent voor Al-Shabab vergeleken met 49 procent voor Al-Nassr, maar Al-Shabab was het gevaarlijkst in het doel van Al-Nasrawi omdat ze genoeg kansen hadden om te scoren. hits. , waarvan de meeste in botsing kwamen met de vindingrijkheid van de Colombiaan David Ospina, de gele doelman, die er briljant mee omging. De meest opvallende daarvan was een hieltrap vanuit het strafschopgebied door de Pool Grigor Krechowiak (27) en nog een trap van Hussein Al-Qahtani buiten het strafschopgebied (41), terwijl de minuut (32) de meest prominente gevaarlijke aanvallen voor overwinning, via Sami Al -Najia die inbrak in het strafschopgebied. Hij profiteerde van een uitgebreide pass van de Braziliaan Luis Gustavo, maar zijn schot ging naast de linkerpaal.
Ook in de tweede helft veranderde het scenario niet, al was de ploeg van Nasraoui de betere ploeg, terwijl jonge pogingen in pauzes kwamen.
De Braziliaanse Talisca won bijna met een schot uit het strafschopgebied voor het doel, maar de Zuid-Koreaanse doelman Kim Seong-gyu zocht haar «63» en de jeugd reageerde met een sterk schot. hij brak door de Braziliaan Carlos Junior, die weggeduwd werd door de Colombiaan Ospina, de doelman van de zege. 67″.
In de afgetelde minuten vormde de jongeling een groot gevaar voor het winnende doelpunt in plaats van verloren, en zijn aanvallen resulteerden in een kopbal van de Argentijnse Guanza, maar de scheidsrechter keurde die af wegens buitenspel (90 + 5).
De Colombiaanse Ospina, de doelman van Nasraoui, liep een blessure op die hem uit de laatste seconden van de wedstrijd hield toen hij het stadion verliet in een ambulance en werd vervangen door Amin Bukhari.
Al-Asfar Al-Asmi verwelkomt Al-Ettifaq zondag in het Marsool Park Stadium en Al-Shabab zal vrijdag gastheer zijn van Al-Taawon in Buraidah in de 14e ronde van de competitie.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *