Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Turki Al-Sheikh, hoofd van de General Entertainment Authority in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en eigenaar van de Spaanse club Almeria, kondigde aan dat de veiling van kaartjes voor het bijwonen van de Saoedische Al-Nasr-Al- Hilal Stars-wedstrijd is “onvoorstelbaar” ​​met de Franse club Paris Saint-Germain in het “Riyadh Cup-seizoen” bereikte 10 miljoen Saudi Riyals (2 miljoen en 663 duizend dollar).

Turki Al-Sheikh onthulde via zijn Twitter-account dat het hoogste bod op het ticket was gedaan door vastgoedzakenman Musharraf Al-Ghamdi, waarmee hij aangaf dat alle opbrengsten van het ticket naar het Ihsan Charity-platform zouden gaan.

De veiling ging afgelopen maandag van start en begon bij een miljoen Saoedische riyals ($ 266.000), voordat het de grens van $ 2,5 miljoen overschreed.

Met het “Beyond Imagination” -ticket kunt u dineren met de deelnemers aan de wedstrijd, de kampioensceremonies bijwonen en hulde brengen aan de winnaar vanuit het stadion, en de kleedkamer betreden.

De “Riyadh Season Cup”-wedstrijd is gepland tussen de Parijse club en het team bestaande uit de sterren van Al-Nasr Club en Al-Hilal Saudi Club op 19 januari in het Fahd International Stadium, en de wedstrijd kan getuige zijn van de eerste confrontatie tussen de twee Argentijnse sterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo uit Portugal, na zijn overgang naar “global”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *