Het eerste voetbalteam van Al-Hilal voltooide de voorbereidingen voor de ontmoeting met gerechtigheid op zondag in het Prince Faisal bin Fahd-stadion in Riyadh, als onderdeel van de 13e ronde van de Saudi Roshan League.
De training was gericht op technisch-tactische aspecten, omdat de coach van de Argentijnse ploeg, Ramon Diaz, begon met diverse oefeningen met de bal, waarna hij een reeks tactische zinnen uitlegde op het gehele veld, en eindigde met diverse technische opdrachten. .
Onmiddellijk na de training verzamelden de spelers zich in het kamp bij het hoofdkantoor van de club, om zich voor te bereiden op de terechtzitting.
Al-Azraq gaat de ontmoeting met Al-Adalah in en staat in het centrum met 26 punten, terwijl Al-Adalah op de 15e en voorlaatste plaats staat met 8 punten.

Al-Hilal voltooit de voorbereidingen voor gerechtigheid

Al-Hilal voltooit de voorbereidingen voor gerechtigheid

Al-Hilal voltooit de voorbereidingen voor gerechtigheid

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *