Het eerste volleybalteam van Al-Hilal bleef zondag punten verzamelen, na Al-Taraji met drie tegen één te hebben verslagen in de 11e ronde van de competitie, aan het einde van de eerste ronde van de Ready League.
Op de tweede plaats verhoogde Al-Azraq de score naar 27 punten, terwijl Taraji op de 11e plaats bleef met negen punten.
Al-Ahly leidt het klassement van de competitie, na de overwinning op Al-Faisaly, met een resultaat van drie games zonder laden, waardoor de score stijgt naar 30 punten, zonder nederlaag tijdens de competitie in de eerste ronde, met tien overwinningen bovenaan van het klassement.

Al-Hilal versloeg Esperance in de volleybalcompetitie

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *