Van de verklaring van Rusland over de Oekraïense stad Solidar en de ontkenning van deze beschuldigingen vanuit Kiev, tot het verdict dat de “Trump Organization” een boete van 1,6 miljoen dollar oplegt voor beschuldigingen die belastingfraude omvatten, en de verklaring van de Iraanse buitenlandse minister over de betrekkingen met Saoedi-Arabië en de onderhandelingen tussen Syrië en Turkije… Hier is CNN’s dagelijkse samenvatting in het Arabisch met koppen van enkele van de belangrijkste verhalen uit de regio en de wereld.

Oekraïne ontkende vrijdag de aankondiging door Russische troepen dat ze de stad Solidar, in het oosten van het land, hadden ingenomen en bevestigde dat er nog steeds gevochten werd in de stad.

Een Amerikaanse rechtbank heeft de Trump-organisatie vrijdag een boete van $ 1,6 miljoen opgelegd voor 17 overtredingen, waaronder belastingfraude, gedurende een decennium.

Volgens een door de staatsmedia gepubliceerde Chinese studie zijn meer dan 900 miljoen mensen in China “waarschijnlijk” besmet met het coronavirus, en zegt bijna 80% van de geïnfecteerden dat ze erger zijn dan de griep.

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir Abdollahian zei vrijdag tijdens een persconferentie met zijn Libanese tegenhanger Abdullah Bouhabib in Beiroet dat Teheran “de terugkeer van de diplomatieke betrekkingen” met het Koninkrijk Saudi-Arabië en de heropening van de Iraanse ambassades verwelkomt. twee landen.

De uitbarsting van Mount Kilauea begon donderdag actief, na een pauze van bijna een maand. “Alle vulkanische activiteit bleef beperkt tot de krater”, zegt het Hawaiian Volcano Observatory. Terwijl de autoriteiten zeggen dat sommige explosies in de afgelopen twee dagen een hoogte van 160 voet hebben bereikt, bijna 50 meter.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *