Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten hebben op sociale media video’s verspreid van de Prins van de Noordelijke Grenzen in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Prins Faisal bin Khalid bin Sultan bin Abdulaziz, en wat hij zei tijdens een ontmoeting met burgers.

En de meest prominente activisten zeiden tegen prins Faisal: “Hanna Siyouf Salman (Saoedische koning Salman bin Abdulaziz) en Muhammad (Saoedische kroonprins Muhammad bin Salman).”

Dit gebeurde toen prins Faisal in het hoofdkwartier van gouverneur Rafah verschillende burgers van het gouvernement ontving, volgens wat werd gemeld door het officiële Saoedische persbureau, waar “de prins luisterde naar de verzoeken, beoordelingen en klachten van de burgers die hem interesseerden. “

Het Saoedische bureau zei dat Prins Faisal “tijdens de receptie een exemplaar van het boek ‘Rafha Airport, Origins and Development’ van Muhammad bin Ayed Al-Anzi ontving, waarmee hij de auteur bedankte voor een belangrijke en vitale publicatie.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *