Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Oekraïne ontkende vrijdag dat Russische troepen de controle over de Oekraïense stad Solidar hadden overgenomen en bevestigde dat er nog steeds gevochten werd in de stad.

Een woordvoerder van de Oostelijke Groep van de Strijdkrachten van Oekraïne, Serhiy Sherevaty, vertelde het Oekraïense persbureau RBC Ukraine dat de claim van Rusland over de controle over Solidar “onjuist” was, eraan toevoegend dat “de gevechten in de stad doorgaan”.

Tegelijkertijd volgde het CNN-team, gelegen op ongeveer 4 kilometer van de stad Solidar, de voortzetting van het schieten en beschieten in de stad. Een CNN-ploeg volgde ook de verschuiving van de Oekraïense strijdkrachten in wat een enigszins ordelijke terugtocht leek te zijn, maar zonder enig gevoel van paniek onder de Oekraïense strijdkrachten.

Vrijdag kondigde het Russische ministerie van Defensie de “bevrijding” van Solidar in Oost-Oekraïne aan, uren nadat de vice-minister van Defensie van Oekraïne zei dat de gevechten van gisteravond in de stad “zeer intens” waren.

Het Russische ministerie van Defensie voegde eraan toe dat “het opleggen van controle over Solidar het mogelijk maakt om de aanvoerroutes van Oekraïense troepen in Bakhmut af te snijden”, terwijl het ministerie niet inging op Wagners bewering dat de Russische particuliere militaire compagnie alleen de stad “bevrijdde”. zelf.

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei donderdag dat het Russische leger “enorme inspanningen” heeft geleverd om de controle over de stad Solidar in Oost-Oekraïne terug te krijgen, maar dat “het belangrijkste werk nog moet komen”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *