Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De naam van de Bahreinse artiest Haifa Hussein verscheen vrijdagochtend als het meest gezochte onderwerp op Google in Saoedi-Arabië, na opmerkingen over de transfer van de Portugese ster Cristiano Ronaldo naar de Saoedische club Al-Nasr.

Dit kwam in een interview dat de Bahreinse artiest gaf op het Abu Dhabi Sports Channel, waarin ze zei: “Het probleem is dat Cristiano Ronaldo bij Real Madrid was en ik steun Al-Hilal en hij kwam als overwinnaar uit de strijd. Heer, wat moet ik dan doen? We hebben gehoord dat Messi zich bij Al-Hilal zal voegen, ik heb het gevoel dat ik schizofrenie heb, want nu, met Al-Hilal, of met Cristiano, of met Messi, of met Bahrain, weet ik niet wat er is gebeurd.

Het is belangrijk op te merken dat Carlo Ancelotti, de coach van de Spaanse club Real Madrid, commentaar gaf op de komst van Ronaldo bij de Saoedische club Al-Nasr, met een contract voor twee seizoenen tot 2025, en zei: “Cristiano Ronaldo is een geweldige baan voor de club Al-Nasr, we wensen hem het allerbeste, want hij is een legende van onze club, net als Gareth Bale, die besloot met pensioen te gaan.

Van zijn kant prees Xavi Hernandez, de coach van Barcelona, ​​het concurrentieniveau in de Saudi League en sprak hij zijn geloof uit in het succes van Cristiano Ronaldo in de competitie met de Al-Nasr-club.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *