(CNN) – Het Russische ministerie van Defensie kondigde aan wat het beschreef als de “bevrijding” van de stad Solidar in Oost-Oekraïne, uren nadat de vice-minister van Defensie van Oekraïne gisteravond zei dat de gevechten in de stad “hevig” waren.

En de Russische verdediging voegde eraan toe dat “het opleggen van controle over Solidar het mogelijk maakt om de aanvoerroutes van de Oekraïense strijdkrachten in Bakhmut af te snijden”, terwijl het ministerie niet verwees naar “Wagners” beweringen dat de particuliere militaire onderneming exclusief de stad heeft bevrijd. zelf.

Van zijn kant vertelde de woordvoerder van de Oostelijke Groep van de Strijdkrachten van Oekraïne, Serhiy Sherevaty, aan “RBC Ukraine” dat Ruslands claim van controle over Solidar “onjuist” was, eraan toevoegend dat “de strijd doorgaat”.

Temidden van tegenstrijdige verklaringen is de verovering van de stad Solidar de eerste grote overwinning voor Russische troepen in Oekraïne in maanden.

Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov zei donderdag dat het Russische leger “enorme inspanningen” heeft geleverd om de controle over de stad Solidar in Oost-Oekraïne terug te krijgen, maar dat “het belangrijkste werk nog moet komen”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *