Het nationale team van Qatar kwalificeerde zich voor de halve finales van het voetbalkampioenschap “Khaleeji 25” van de Arabische Golf Cup, dat wordt gehouden in Basra, Irak, na een 1-1 wedstrijd tegen de VAE in de derde ronde van de groep op vrijdag. Twee wedstrijden.
Het nationale team van de Verenigde Arabische Emiraten schoof op via Fabio Lima in “77.” minuut, zodat Tamim Mansour gelijk zou maken voor het nationale team van Qatar in “88”.
Het nationale team van Qatar verhoogde de score naar vier punten op de tweede plaats, drie punten achter koploper Bahrein, en met een doelsaldo op Koeweit op de derde plaats.
Aan de andere kant eindigde het nationale team van de VAE de groepsfase op de vierde en laatste plaats met slechts één punt.
In de tweede wedstrijd kwam het Koeweitse nationale team gelijk met de Bahreinse tegenhanger op “1-1”, en het Bahreinse nationale team schoof op via Mahdi Al-Humaidan in de “26e”. minuut, voordat Shabib Al-Khalidi in de laatste minuut van de wedstrijd gelijk maakte voor Koeweit. de eerste helft.
Het is veelbetekenend dat Irak Qatar maandag ontmoet in het Basra International Stadium, en Oman het nationale team van Bahrein op dezelfde dag en in hetzelfde stadion ontmoet.

Gulf 25 .. Bahrein en Qatar gaan door naar de halve finales

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *