Het eerste handbalteam van Saoedi-Arabië verloor bij de opening van het Wereldkampioenschap voor nationale herenteams van Slovenië met de score van 19-33 in de wedstrijd die hen samenbracht in de Spodek Arena in de Poolse stad Katowice, in de competitie van de tweede groep.
Al-Akhdar is op zoek naar een terugkeer naar de competitie tegen zijn Franse tegenhanger op vrijdag in de 2e ronde wedstrijd, terwijl de Green Falcons hun eerste ronde groepswedstrijden tegen gastland Polen aanstaande maandag zullen afronden.

Groen verliest bij de start van de WK-wedstrijd

Groen verliest bij de start van de WK-wedstrijd

Groen verliest bij de start van de WK-wedstrijd

Groen verliest bij de start van de WK-wedstrijd

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *