Vrijdag eindigde de eerste avond van de achtste editie van het Kings and Princes Cup Festival, op King Abdulaziz Square in Janadriyah. in de organisatie van de Ruiterclub; Als teken van dankbaarheid en trouw aan de expeditie van wijlen koningen en prinsen.
De ceremonie omvatte 5 hoofdrondes met verschillende afstanden en classificaties, waarbij de prijs voor de twee bekers van prinsen Sultan bin Abdulaziz en Nayef bin Abdulaziz 700 duizend riyals is voor elke ronde, en de prijs voor de ronde van prins Badr bin Abdulaziz 500 duizend riyals. terwijl de prijs voor de finale King Abdullah bin Abdul Aziz Cup 700 duizend rials bedraagt. Beste 800 duizend rials.
Het Kings and Princes Cup Festival gaat gepaard met de “Prince Khalid bin Abdullah Cup” race, in zijn tweede editie, en de uitgestelde ceremonie van de 81ste ceremonie. Wegens weerproblemen, met een prijs van een miljoen riyals, werd de eerste race van dit seizoen op een grasbaan georganiseerd, als voorbereiding op het festival “Saudi Cup” na 40 dagen.
Het vijfjarige paard, “Qader” uit de Al-Rafqa-stal, opende zijn eerste deelname op de Saoedische grasmat met een ruime overwinning toen hij de “Prince Khaled bin Abdullah Cup” won, waarbij hij de leiding overnam van “Eagles Flight”. en haar paard Alexis Moreno in de laatste 100 meter van de race waaraan 14 paarden deelnamen. Waar “Eagles Flight” de wedstrijd “Cliffs of Fury” probeerde te verslaan.
“Qader” was dicht bij de eerste paarden, geleid door zijn verbeelding, Alberto Sana, die het juiste moment koos om op te schuiven en te winnen in de laatste momenten van de helft in het strakke plan van trainer Fawzi Nass, terwijl hij één lengte vooruitging, over de 2100 meter met een tijd van 2.09.27 minuten.
Het paard Luganini werd ook derde en de race kenmerkte zich door kracht, vanwege het niveau van de deelnemende paarden.
Prins Ahmed bin Khalid bin Abdullah bin Abdul Rahman reikte de prijs uit aan de winnaars.
En in de Prince Nayef bin Abdulaziz Cup, die is gewijd aan 4-jarige paarden, het paard “electable” van de zonen van koning Abdullah bin Abdulaziz, onder leiding van het paard Camilo Ospina, die in de laatste momenten, toen hij brak door de gelederen van de concurrenten, behaalde zijn eerste grote overwinningen, stormde naar de leiding en nam de leiding. Hij dichtte het gat en finishte met meer dan zes lengtes voorsprong met een zeer goede tijd van 1:37.82 minuten.
En de tweede plaats is “Foden” met Al-Khayal Abdullah Al-Rashed, vervolgens “Qurum” op de derde plaats onder leiding van Abdullah Al-Ajmi, en met deze overwinning wist trainer Abdullah Al-Baddah een vierde titel aan zijn stal toe te voegen met deze beker.
Prins Saud bin Nayef bin Abdulaziz, gouverneur van de oostelijke provincie, overhandigde de trofee en prijs aan de winnaars.
En de “Prince Badr bin Abdulaziz Cup”, gewijd aan merries van lokale productie, verdiende de kampioensmerrie “Ruqa” voor de zonen van koning Abdullah bin Abdulaziz, die de race met verdienste en verdienste leidde volgens het plan van de trainer Ahmed Mahmouda, en onder leiding van de verbeelding van Abdullah Al-Fayrouza.
En “Wadha’a” met haar verbeeldingskracht, Muhammad Al-Daham, stond op de tweede plaats, en “Mazoutha” met de verbeeldingskracht van “Eddie Castro” op de derde plaats. “Ruqa”, vier jaar oud, legde het parcours van 1.800 meter af in 1.52.45 minuten.
Prins Abdullah bin Khalid bin Bandar overhandigde de trofee en prijs aan de winnaars.
De vijfjarige merrie, “Lagatha Raym” van Prins Abdul Aziz bin Fahd, deed mee aan de “Prins Sultan bin Abdulaziz Cup”, onder leiding van het paard Abdullah Al-Awfi, die lang wachtte met zijn merrie. in de eerste etappe van de race, waarin “Dora Al-Mughtara” opschoof, gevolgd door haar teamgenoot “Avalina”, in de hoop de titel te behouden.
Maar “Lagatha” hief haar benen op en ging op weg naar de finish, waarbij ze de beker won, in een tijd van 2.04.91 minuten, op een afstand van 2000 meter, meer dan twee lengtes voor op de runner-up, in de tactiek bepaald door de trainer Nayef Al-Mandil, en gepresenteerd door Prins Salman bin Sultan Bin Abdul Aziz, trofee en onderscheiding voor de winnaars.
De fans vanaf de tribune riepen in koor “God heeft een kans voor de kampioen”. Ze zien de driejarige bruidsschat, “God heeft een kans”, voor de zonen van koning Abdullah bin Abdulaziz, die naar de finish galopperen om de “King Abdullah bin Abdulaziz Cup” te winnen, waardoor de kansen van de witte stal om de koning Abdullah te winnen worden vergroot bin Abdulaziz Cup. Een Founder’s Cup later, toen het merrieveulen “New Fport” de race domineerde, ging “Harbi”, een van de meest prominente kandidaten voor de race, door met de kampioen “God Has Order”, die dicht bij de kop staat, volgens naar het plan van de succesvolle trainer Ahmed Mahmoud.
En toen de paarden het laatste kwart van de afstand ingingen, begon “God heeft een beurt” snel door te breken om de leiding te nemen en ik bleef ongeveer 100 meter bij hem voor het einde van de race, geleid door de ster van de avond , de fantasie “Camilo Ospina”, zoals hij de race beëindigde met een tijd van 1.39.14 minuten, en een verschil van 4 en een halve lengte van “Ibn Tulun” en zijn verbeelding Fahd Al-Faridi, terwijl “Harbi” en zijn verbeelding viel Adel Al-Faridi op de derde plaats.
Prins Miteb bin Abdullah bin Abdulaziz overhandigde de trofee en prijs aan de winnaars.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *