Vrijdag voltooiden de spelers van het eerste team van Al-Nasr hun voorbereidingen voor de derby van zaterdag van de 13e ronde van de Saudi Roshan League, in het Prince Faisal bin Fahd Stadium, om de gastheer Al-Shabab te ontmoeten.
De Fransman Rudi Garcia, coach van Al-Nasr, stond klaar om zijn spelers te dirigeren en alle instructies te geven tijdens de sessie, inclusief een technische lezing voor de spelers, waarin hij veel observaties en speelstijl toelichtte.
De training begon met diverse fitnessoefeningen, gevolgd door tactische oefeningen in kleine groepjes en de training eindigde met manoeuvres in het midden van het veld.
Al-Nasr staat bovenaan de competitietafel met 29 punten uit 9 overwinningen en twee gelijke spelen, terwijl het team één nederlaag leed.

Garcia legt de winnende hand aan de strijd van de jongeren

Garcia legt de winnende hand aan de strijd van de jongeren

Garcia legt de winnende hand aan de strijd van de jongeren

Garcia legt de winnende hand aan de strijd van de jongeren

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *