De Portugese Fabio Martins, een speler van het eerste voetbalteam van de Golf, leidde zijn team vrijdag naar een tweede opeenvolgende overwinning na tweemaal te hebben gescoord in een 3-2 overwinning op Al-Wahd in het Prince Muhammad bin Fahd City Stadium in Dammam. ronde van de Saudi Roshen League. .
Fabio scoorde twee doelpunten in “70.” en “87.” minuten verijdelden het plan van Al-Wahda die de wedstrijd terugbracht naar het startpunt en een gelijkmaker scoorde via de Luxemburger Gerson Rodriguez “33”, nadat de eigenaren het land opschoven met het eerste doelpunt via de Albanees Sokol Sikaleshi “9”.
Het Al-Wahdawi-team verkleinde de score met een doelpunt van Abdel Karim Youda drie minuten voor tijd en kwam dicht bij de gelijkmaker met een schot van de Marokkaan Faisal Fajr in de vijfde minuut extra tijd in plaats van verloren tijd, maar de scheidsrechter annuleerde voor buitenspel na terugkeer naar de video-assistent techniek «VAR». ».
Fabio Martins uit Portugal bracht zijn totaal op 3 doelpunten in zijn tweede wedstrijd met de oostelijke kant sinds hij bij hen kwam tijdens de huidige winterse transferperiode.
Met deze overwinning klom Gulf naar de 14e plaats met 10 punten, terwijl Al-Wehda zijn eerste nederlaag leed na twee gelijke spelen en een overwinning, maar op de 12e plaats bleef met 12 punten.

Fabio Martins leidt de punten van eenheid van de Golf

Fabio Martins leidt de punten van eenheid van de Golf

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *