Washington, VS (CNN) – Republikeinse vertegenwoordiger Michael McCaul, voorzitter van de commissie buitenlandse zaken van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, heeft donderdag bij het ministerie van Buitenlandse Zaken een groot aantal documenten opgevraagd met betrekking tot het besluit van de regering Biden om zich terug te trekken uit Afghanistan, in verband met de officiële opening van het onderzoek dat de commissie onder leiding van de Republikeinen een chaotische terugtrekking van Amerikaanse troepen uitvoert.

McCall gaf het ministerie tot 26 januari de tijd om te reageren en dreigde met een dagvaarding als het ministerie niet zou gehoorzamen.

“Het is van cruciaal belang dat het ministerie van Buitenlandse Zaken volledige antwoorden geeft op deze verzoeken, en de commissie zal geen verdere vertragingen tolereren”, schreef McCaul aan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken in een brief die CNN inzag. “In geval van niet-naleving zal het bestuur de bevoegdheden gebruiken waarover het beschikt om deze vereisten waar nodig af te dwingen, onder meer door middel van dwangprocedures.”

Er is gemeld dat het onderzoek naar de terugtrekking uit Afghanistan slechts een van de vele onderzoeken is naar de regering-Biden die de Republikeinen van het Huis zijn begonnen aan te dringen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *