Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media verspreidden rapporten en een afbeelding van een cheque ter waarde van 350 miljoen Koeweitse dinar (ongeveer $ 1,14 miljard), waarvan zij beweerden dat deze op naam van de Egyptische president Abdel Fattah El-Sisi was gesteld.

Een afbeelding van de vermeende cheque die circuleert, laat zien dat deze is uitgegeven door de Centrale Bank van Koeweit en dat deze in 2013 is geannuleerd.

Van haar kant gaf de Centrale Bank van Koeweit een verklaring af waarin stond: “In het licht van de valse verklaringen die zijn afgelegd door een van de externe mediakanalen en sociale netwerksites met betrekking tot het bestaan ​​van een cheque die is uitgegeven en getrokken door de Centrale Bank van Koeweit op 7/26.2013 voor een bedrag van 350 miljoen Koeweitse dinar, bevestigt de Centrale Bank van Koeweit dat de informatie die in dit verband circuleert onjuist is.

En hij vervolgde: “Aangezien de weergegeven afbeelding van de cheque en de informatie die erop stond niet overeenkomen met de cheques van de Centrale Bank van Koeweit, bevestigt de Centrale Bank van Koeweit daarom dat de verspreide informatie onjuist is en roept op tot nauwkeurigheid in de publicatie en informatie verspreid .. Dit en de Centrale Bank van Koeweit erkent dat het publiceren of retourneren van dergelijke gegevens de eigenaar zou blootstellen aan wettelijke aansprakelijkheid.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *