(CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden herhaalde donderdag dat hij de kwestie van geheime documenten die zijn gevonden op plaatsen die hem toebehoren “zeer serieus” neemt, nadat hij had aangekondigd dat er een nieuwe partij documenten was gevonden in de garage van zijn huis in Wilmington, Delaware. .

Biden reageerde op het incident door te zeggen: “We zullen zien hoe dit allemaal afloopt, dat weet ik zeker”, eraan toevoegend aan verslaggevers dat de garage waar de documenten werden gevonden “op slot was”, eraan toevoegend dat hij “zou praten over alle dit binnenkort.”

En het Witte Huis bevestigde eerder donderdag in een verklaring dat de assistenten van Biden op twee locaties in zijn huis in Wilmington geheime documenten hebben gevonden.

In het persbericht staat dat de documenten zijn gevonden in opslag in de garage en in een aangrenzende kamer, tussen een verzameling ‘persoonlijke en politieke documenten’.

De documenten werden gevonden na een huiszoeking in de huizen van de Amerikaanse president in Wilmington en Rehoboth Beach, Delaware.

In de verklaring staat dat er geen geheime documenten zijn gevonden in Rehoboth en dat de advocaten van Biden woensdagavond de huizen in Delaware hebben doorzocht.

In de verklaring stond dat, net als in de Ben-Biden-zaak, het Nationaal Archief en het ministerie van Justitie op de hoogte waren gebracht en dat advocaten voor het ministerie van Justitie coördineerden om de documenten te verkrijgen.

Het Witte Huis heeft bevestigd dat het zal blijven meewerken aan de audit van het ministerie van Justitie.

Goed geïnformeerde bronnen vertelden woensdag aan CNN dat het juridische team van Biden opnieuw een reeks geheime documenten heeft gevonden tijdens een zoekactie die begon nadat er geheime documenten waren gevonden in zijn voormalige kantoor bij de denktank Ben-Biden in Washington.

De vondst van geheime documenten in het voormalige kantoor van Biden deed alarmbellen rinkelen in het Witte Huis, waar slechts een kleine kring van adviseurs en advocaten van op de hoogte was.

Er is een operatie gestart om te zoeken naar documenten die op andere sites te vinden zijn.

De eerste reeks documenten, gevonden toen de persoonlijke advocaten van Biden dossiers aan het inpakken waren in zijn voormalige privékantoor, bevatte 10 geheime documenten, waaronder inlichtingenmateriaal en briefings over Oekraïne, Iran en het VK.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *