Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De speler Cristiano Ronaldo bezocht de training van zijn voormalige club, Real Madrid, die werd gehouden op het terrein van Al-Nasr Club, als onderdeel van de voorbereidingen voor de botsing met Barcelona, ​​​​in de finale van de Spaanse Super Cup, op de bodem van het Koninkrijk Saoedi-Arabië. .

De videoclips tonen de aanwezigheid van de Portugese ster tijdens de “Merengue”-trainingssessie, en zijn ontmoeting met de spelers en de professionele staf onder leiding van coach Carlo Ancelotti, met de aanwezigheid van de voormalige Braziliaanse ster Roberto Carlos.

Twitter-gebruikers hadden interactie met de clips en ze werden wijd verspreid, waarbij het Twitter-account van Real Madrid vrijdag zei: “We waren blij je weer te zien Cristiano.”

Ronaldo bracht 9 jaar door bij “Al-Merengue”, waarin hij een aantal prestaties en titels behaalde, waaronder: Europese Champions League, Europese Super Cup, Club World Cup, La Liga, Copa del Rey en Spaanse Super Cup.

De Portugese ster is Real Madrid’s topscorer aller tijden met 451 doelpunten en hij nam deel aan 438 wedstrijden.

Cristiano Ronaldo sloot zich aan bij de Saoedische zege, met een contract voor twee seizoenen tot 2025.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *