Washington, VS (CNN) – Sinds maart 2021 heeft de Amerikaanse regering meer dan 350 nieuwe meldingen ontvangen van wat de Amerikaanse regering ‘niet-geïdentificeerde atmosferische verschijnselen’ noemt, ook wel bekend als ‘Unidentified Flying Objects’ of kortweg ‘UFO’s’. Tot nu toe bijna onverklaard, volgens een rapport van het bureau van de directeur van de nationale inlichtingendienst dat donderdag is vrijgegeven.

Afbeelding uit een video die niet-geïdentificeerde atmosferische verschijnselen laat zien terwijl adjunct-directeur van Naval Intelligence Scott Bray getuigt voor een hoorzitting van de House Intelligence Committee in het Capitool in 2022, plain_textCredit: Kevin Dietsch/Getty Images

Volgens het rapport identificeerde het Pentagon-kantoor dat verantwoordelijk is voor het volgen en bestuderen van waarnemingen aanvankelijk 163 rapporten als “blimp-entiteiten”, terwijl verschillende andere werden toegeschreven aan drones, vogels, het weer of rondvliegend puin zoals plastic zakken.

Uit het rapport bleek dat “sommige van deze onbekende of geïdentificeerde UFO’s ongebruikelijke vluchtkenmerken of -prestaties lijken te vertonen en verdere analyse vereisen.”

“De oorspronkelijke karakterisering impliceert geen positieve of negatieve bevinding”, waarschuwt het rapport, aangezien de resterende 171 gemelde UFO-waarnemingen onverklaard blijven door de Amerikaanse regering.

Als gevolg hiervan lijken de inlichtingendiensten en het Pentagon geen verklaring te hebben voor ten minste een deel van de reeks UFO’s die de afgelopen decennia door beperkt militair luchtruim zijn gezien. De meeste nieuwe rapporten kwamen van piloten en operators van de Amerikaanse marine en luchtmacht “die UFO’s zagen tijdens hun operationele missies en de gebeurtenissen rapporteerden”, aldus het rapport.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *