De stagiair, Faisal Al-Haisouni, won de League of Electronic Football Games, georganiseerd door het Mohammed Al-Khudair Institute of Architecture and Construction in Riyadh Al-Khubra, na sterke concurrentie van de deelnemers aan het toernooi.
Suleiman Al-Braikan, directeur van het Mohammed Al-Khudair Al-Haysouni Institute of Architecture and Construction, werd gekroond met een kampioenstrofee en een gouden medaille, samen met een geldprijs na het behalen van de eerste plaats, terwijl stagiair Assaf Al-Harbi tweede werd plaats, een zilveren medaille en prijzengeld, als gevolg van een nederlaag in de finale.
Het is veelbetekenend dat er tijdens het kampioenschap een grote interactie en respons was van de deelnemers van het Instituut die meededen, evenals de interesse van de directeur en de technische staf in sportactiviteiten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *