Het eerste voetbalteam van Al-Fateh keerde terug naar manieren om te winnen na twee opeenvolgende nederlagen en versloeg hun gasten Al-Ettifaq met “2-0” in het Prince Abdullah Bin Jalawi Sports City Stadium in Al-Ahsa, in de 13e ronde van de Saudi Roshan League op Donderdag .
Al-Fateh sloot de eerste helft in hun voordeel af met een doelpunt van Majed Kinbah in minuut “4”. Marwan Saadane scoorde in de “59” minuut het tweede doelpunt uit een strafschop.
Al-Ettifaq speelde de wedstrijd met tien van de “40” spelers. minuten, nadat Senussi Hawsawi met een rode kaart van het veld werd gestuurd, na zijn gewelddadige tussenkomst op Nawaf Al-Bushil, een speler van Al-Fateh.
Met deze overwinning schoof “Al-Moatazhi” 5 plaatsen op, want het eindigde op de zesde plaats met 18 punten, nadat het op de 11e plaats stond voor aanvang van de ronde, waarbij hij opmerkte dat het een uitgestelde wedstrijd had met Al-Wehda.
Al-Ettifaq van zijn kant leed zijn vijfde nederlaag in het huidige seizoen en zakte daarmee naar de negende plaats met 16 punten.
Al-Fateh neemt het op vrijdag op tegen hun tegenstander, Damak, terwijl Al-Ettifaq op zondag na de volgende overwinning op de proppen komt, in de 14e ronde van de competitie.

Al-Fateh herstelt akkoord met

Al-Fateh herstelt akkoord met

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *