(CNN) De gevechten gaan door in Soledar, een stad die bekend staat om zijn zoutmijnen in Oost-Oekraïne, te midden van tegenstrijdige berichten uit Rusland en Oekraïne over het succes van de Russische opmars in de stad.

De militaire betekenis van Solidar is echter minimaal en de verovering ervan zou de Russische strijdkrachten, met name de paramilitaire groep Wagner, in staat stellen hun aandacht te verleggen naar de nabijgelegen regio Bakhmut, die sinds de zomer een doelwit is.

Controle over Solidar zou ook een symbolische PR-overwinning betekenen voor de man die Wagner leidt, oligarch Yevgeny Prigozhin, die herhaaldelijk kritiek heeft geuit op het Russische ministerie van Defensie voor het uitvoeren van een “speciale militaire operatie” in Oekraïne.

Als Russische troepen de stad innemen, zou dat de eerste overwinning van Moskou in Donbass in maanden zijn en zou president Vladimir Poetin mogelijk goed nieuws kunnen brengen na een reeks nederlagen op het slagveld sinds afgelopen zomer.

Volgens Oekraïense functionarissen zijn de stadsmuren van Solidar bijna volledig ingestort en liggen de straten bezaaid met puin terwijl de soldaten van Wagner vechten om de controle over de stad over te nemen. Een moeilijke en langdurige strijd voor de volledige bevrijding van Donbass.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *