Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Franse Nationale Instituut voor Demografische Studies heeft een rapport uitgebracht met de titel “Wereldbevolking” dat een uitgebreid beeld geeft van de toestand van de bevolking over de hele wereld. De wereldbevolking zal in 2022 bijna 8 miljard bereiken, is in de afgelopen 200 jaar verachtvoudigd en kan tegen het einde van de 21e eeuw 10 miljard bereiken.

Het onderzoek is gebaseerd op demografische indicatoren die in eerdere publicaties zijn gebruikt, waaronder landoppervlak, geschatte bevolking medio 2022, geboorte- en sterftecijfers, kindersterfte, totaal vruchtbaarheidscijfer, percentage van de bevolking van 15 tot 65 jaar en levensverwachting bij geboorte voor mannen en vrouwen.

Volgens de resultaten van het rapport zijn de zeven landen met het grootste aantal mensen China, India, de Verenigde Staten van Amerika, Indonesië, Pakistan, Nigeria en Brazilië, met 4,1 miljard inwoners, ofwel meer dan de helft van de wereldbevolking. bevolking, die wordt geschat op ongeveer 8 miljard.

Op Arabisch niveau was Egypte medio 2022 de eerste qua bevolking met bijna 111 miljoen mensen, gevolgd door Soedan en Algerije met respectievelijk 46,9 en 44,9 miljoen mensen. Het rapport bevatte ook projecties van de bevolkingsomvang van de landen tegen 2050, waarbij Egypte naar schatting 160 miljoen zal bereiken, Soedan 85 miljoen en Irak voor Algerije op de derde plaats met in totaal 75 miljoen mensen in 2050.

Hier is een blik op de infographic hierboven waarin de bevolkingsdichtheid in de Arabische regio in de eerste helft van 2022 wordt vergeleken met schattingen voor 2050.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *