Van de ontdekking van nog een partij geheime documenten in het huis van Biden in Delaware, tot Assads eerste commentaar op de ontmoetingen tussen Syrië en Turkije en de memoires van Prins Harry die op de eerste dag van publicatie recordverkopen bereikten… Hier is CNN’s Arabische dagelijkse samenvatting met krantenkoppen voor sommigen van de topverhalen uit de regio. En de wereld.

Het Witte Huis bevestigde donderdag in een verklaring dat assistenten van president Joe Biden op twee locaties in zijn huis in Wilmington, Delaware, geheime documenten hebben gevonden.

Donderdag benadrukte de Syrische president Bashar al-Assad in het eerste commentaar van de Syrisch-Turkse ontmoetingen het belang van “het stoppen van de bezetting” en “het stoppen van de steun aan terrorisme”, verwijzend naar de Turkse militaire aanwezigheid in Syrië, evenals Turkse steun aan de Syrische oppositie.

Historici hebben Tunesië “de graanschuur van het Romeinse rijk” genoemd, maar een droogte van drie jaar bedreigt een oogst die van vitaal belang is voor de economie van het land. De klimaatcrisis zorgde ervoor dat de Middellandse Zee tijdens de zomermaanden erg heet was en dat het regenseizoen in de herfst en winter ongewoon droog was.

Prins Harry heeft een verkooprecord gevestigd voor zijn “back-up” memoires, nadat de Engelse editie op de eerste dag van publicatie meer dan 1,4 miljoen exemplaren verkocht, inclusief een verscheidenheid aan dagelijkse afbeeldingen, papier, audio en elektronische in Amerika, Canada en aan de Verenigde Staten. Koninkrijk.

Het Franse Nationale Instituut voor Demografische Studies heeft een rapport uitgebracht met de titel “Wereldbevolking”, dat een uitgebreid beeld geeft van de demografische situatie in de wereld. De wereldbevolking zal in 2022 bijna 8 miljard bereiken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *