Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten verspreidden video’s op sociale media van de Saoedische minister van Energie Prins Abdulaziz bin Salman en wat hij zei tegen een groep studenten in het bijzijn van de minister van Onderwijs Yusef Al-Bunyan van het Koninkrijk, wat leidde tot reacties.

In een videofragment dat circuleert, is te horen hoe de Saoedische minister van Energie tegen studenten zegt: “Beheer uw zaken met zijne excellentie (de minister van onderwijs) want hij is degene die u laat gaan.”

De videoclip is gemaakt tijdens de lanceringsceremonie van het project “Children to Stay”, georganiseerd door de Saudi National Campaign for Energy Conservation, “To Stay”, een van de initiatieven en programma’s van het Saudi Centre for Energy Efficiency in samenwerking met het ministerie of Education, bij het King Abdullah Petroleum Studies and Research Centre (KAPSARC) in Riyadh, dat zich richt op kinderen van 4-12 jaar, volgens een rapport dat is gepubliceerd door het Saoedische ministerie van Energie.

In het rapport stond dat “het project zich zal richten op veel boodschappen, waaronder bewustzijn van het belang van energie in het Koninkrijk en de rol ervan in welvaart en ontwikkeling, een gevoel van verantwoordelijkheid bij het energieverbruik, het aanmoedigen van de rationalisering ervan, bewustzijn van de effecten van verschillende energiebronnen.” consumptiepatronen, methoden en gedragingen energiebesparing, samen met het uitbrengen van educatieve programma’s en series. Cartoons en het houden van mobiele tentoonstellingen in verschillende steden van het Koninkrijk, met als doel kinderen op een aantrekkelijke manier voor te lichten over energieverbruik en kennis van consumentengedrag met behulp van moderne hulpmiddelen en middelen aangepast aan hun leeftijd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *