Het eerste voetbalteam van Fiorentina kwalificeerde zich voor de kwartfinales van de Italiaanse beker, na donderdag een zwaarbevochten 1-0 overwinning te hebben behaald op een bezoek aan Fiorentina in de achtste finales van de competitie.
Veel dank is Fiorentina verschuldigd aan de Tsjech Antonin Barak, die in de 25e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.
Sampdoria eindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat de Colombiaan Jason Murillo in de derde minuut van de berekende tijd van het veld werd gestuurd in plaats van verloren door een tweede waarschuwing.
Dit is Fiorentina’s tweede overwinning dit seizoen op Sampdoria, nadat hij vorig jaar november in het stadion van de rivaal met 2-0 vierde in het Italiaanse kampioenschap.

Italiaanse beker.  Fiorentina plaatste zich voor de kwartfinales

Italiaanse beker.  Fiorentina plaatste zich voor de kwartfinales

Italiaanse beker.  Fiorentina plaatste zich voor de kwartfinales

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *