Washington, VS (CNN) – Het Witte Huis heeft donderdag in een verklaring bevestigd dat assistenten van president Joe Biden geheime geheime documenten hebben gevonden op twee locaties in zijn huis in Wilmington, Delaware.

In het persbericht staat dat de documenten zijn gevonden in opslag in de garage en in een aangrenzende kamer, tussen een verzameling ‘persoonlijke en politieke documenten’.

De documenten werden gevonden na huiszoekingen in de huizen van de president in Wilmington en Rehoboth Beach, Delaware. De verklaring zei dat er geen geheime documenten zijn gevonden in Rehoboth. De advocaten van Biden zijn woensdagavond klaar met het doorzoeken van huizen in Delaware.

In de verklaring stond dat, net als in de Ben-Biden-zaak, het Nationaal Archief en het ministerie van Justitie op de hoogte waren gebracht en dat advocaten voor het ministerie van Justitie coördineerden om de documenten te verkrijgen. Het Witte Huis heeft bevestigd dat het zal blijven meewerken aan de audit van het ministerie van Justitie.

Goed geïnformeerde bronnen vertelden woensdag aan CNN dat het juridische team van Biden opnieuw een reeks geheime documenten heeft gevonden tijdens een zoekactie die begon nadat er geheime documenten waren gevonden in zijn voormalige kantoor in het Penn-Biden Research Center in Washington.

De vondst van geheime documenten in zijn voormalige kantoor veroorzaakte opschudding in het Witte Huis, waar slechts een kleine kring van adviseurs en advocaten van wist. Er is ook een poging gedaan om andere locaties te doorzoeken waar het mogelijk is opgeslagen tijdens de termijn van Biden als vice-president.

De eerste reeks documenten werd onthuld toen de persoonlijke advocaten van Biden dossiers inpakten in zijn voormalige privékantoor en 10 geheime documenten bevatten, waaronder materiaal van de Amerikaanse inlichtingendienst en briefings over Oekraïne, Iran en het VK.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *