Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Hervé Renard, de coach van het Saoedische nationale team, heeft de krantenberichten ontkend dat hij in verband wordt gebracht met het Belgische nationale team om de Spanjaard Roberto Martinez op te volgen.

En eerder werd bekend dat de Franse coach zijn cv heeft ingediend bij de Belgische voetbalbond om de technische taak van de ploeg “Rode Duivels” over te nemen.

De coach van Al-Akhdar zei op zijn Twitter: “Het nieuws dat ik een aanbod heb gedaan om coach van de Belgische nationale ploeg te worden, klopt helemaal niet.”

Renard heeft een contract tot 2027 en tot het einde van het WK in 2026 bij het Saoedische nationale team.

Hervé Renard loodste Al-Akhdar naar een historische zege op wereldkampioen Argentinië in de groepsfase van het WK in Qatar, maar de ploeg haalde de tweede ronde niet.

Het Belgische nationale team heeft coach Roberto Martinez ontslagen na een teleurstellende prestatie op het laatste WK, omdat het team vroegtijdig werd uitgeschakeld na een terugval naar de derde plaats in het groepsklassement, achter Marokko en Kroatië.

De Belgische bond is nog op zoek naar een nieuwe bondscoach en de meest prominente kandidaat voor die functie is de Fransman Thierry Henry.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *