De Argentijnse Lionel Messi vierde woensdag zijn terugkeer in het eerste team van Paris Saint-Germain met een doelpunt in de tweede helft in een 2-0 overwinning op bezoek bij Angers om hun voorsprong in de Franse eerste divisie uit te breiden. .
Messi, een WK-winnaar met Argentinië, begroette de fans van zijn team en scoorde in de 72e minuut nadat Hugo Ikiteki de score opende voor Paris Saint-Germain, die zijn score op 47 punten bracht uit 18 wedstrijden.
Lens bleef op de tweede plaats staan, maar verloor twee punten in een 2-2 gelijkspel in het worstelende Strasbourg, aangezien alle doelpunten voor rust vielen, en Olympique de Marseille dichtte het gat op Lens tot twee punten door gastland Troyes met 2-0 te verslaan.

Duo Hugo en Messi versterken de voorsprong van Saint-Germain

Duo Hugo en Messi versterken de voorsprong van Saint-Germain

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *