Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Engelse voetbalbond heeft de “beledigende en discriminerende” spreekkoren die bij sommige wedstrijden in lokale competities te horen waren, veroordeeld en heeft clubs en fans gewaarschuwd.

Het bestuursorgaan van de sport heeft een verklaring afgegeven waarin alle “aanstootgevende en discriminerende spreekkoren in voetbalstadions” worden veroordeeld.

“Engeland clubs op alle niveaus hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat toeschouwers zich correct gedragen bij het bijwonen van wedstrijden”, aldus de verklaring.

“Deze belangrijke stap volgt op de succesvolle vervolging van een persoon wegens homofobe beledigingen”, vervolgde de verklaring.

Volgens Reuters maakte de FA zaterdag bekend onderzoek te doen naar homofobe spreekkoren tijdens de overwinning van Manchester United op Everton afgelopen vrijdag.

Het gejuich was gericht op Everton-coach Frank Lampard, die het grootste deel van zijn carrière in de Engelse Premier League speelde voor Chelsea FC, naast het managen van de “Blues” op technisch niveau.

“Deze kreten kunnen een blijvend en verwoestend effect hebben en moeten stoppen”, zei de FA woensdag.

Eerder in januari bracht Nottingham Forest een verklaring uit op Twitter, waarin stond dat de club haar supporters aan het onderzoeken was na berichten over gezangen gericht aan Chelsea-fans nadat de twee teams met 1-1 gelijkspeelden in de Premier League.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *