De Fransman Rudi Garcia, de coach van het eerste voetbalteam van Al-Nasra, concentreerde zich op schietoefeningen vanaf verschillende afstanden, tijdens de training, op donderdag, ter voorbereiding op de jeugdbijeenkomst, op zaterdag, op de top van de 13e ronde confrontatie van Saudi Roshen. Liga.
Voordien legde Garcia fitnessoefeningen op, en daarna verschillende tactische oefeningen.
Al-Asfar Al-Asmi rondt de voorbereiding af met een training op vrijdag, die naar verwachting in het teken zal staan ​​van het technische karakter, net als de training in de laatste training voor de wedstrijd.
Het Nasraoui-team, de leider met 29 punten, gaat de clash aan met “Al-Layoth” met de ambitie om een ​​derde overwinning op rij te behalen, terwijl de tweede Al-Shabab met 26 punten ernaar uitkijkt om de winnende toon terug te geven. die de laatste twee ronden afwezig waren.

De overwinning staat op het punt betaald te worden voor de strijd van de jongeren

De overwinning staat op het punt betaald te worden voor de strijd van de jongeren

De overwinning staat op het punt betaald te worden voor de strijd van de jongeren

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *