De Fransman Sebastien Loeb won zijn vierde opeenvolgende etappe van de Dakar Desert Rally, terwijl de Qatarese Nasser Al-Attiyah een grote voorsprong behield in het autoklassement na het einde van de elfde etappe in het Lege Kwartier op donderdag.
De 52-jarige Al-Attiyah lijkt op koers te liggen om de titel te behouden en voor de vijfde keer in zijn legendarische carrière te winnen, aangezien de coureur van Toyota Gazoo Racing een uur en 21 minuten voorsprong heeft op de Braziliaan Lucas Murais van Overdrive Racing.
Al-Attiyah eindigde als vijfde in de elfde etappe, 6:42 minuten achter Loeb, en Moraiche als vierde, 6:12 achter.
Ondanks zijn vijfde overwinning van de huidige editie, is Loeb, een Prodrive en Bahrain Red Extreme-teamcoureur, nog steeds anderhalf uur voor op Al-Attiyah op de derde plaats algemeen, maar de negenvoudig wereldkampioen rally heeft het gat op de runner-up overall tot negen minuten. Moraisch.
De elfde marathonetappe werd verreden tussen Šajba en Šajba over een lengte van 426 km, inclusief 273 snelheidstests, terwijl de tweede marathon tussen Šajba en Šajba vrijdag van start gaat, met een lengte van 373 km, inclusief 185 snelheidstests. in de rally die zondag eindigt in Dammam.
En hoewel Al-Attiyah na de jaren “2011, 2015, 2019 en 2022 op de gemakkelijke weg naar de kroon lijkt te zijn”, lijkt de concurrentie in de categorie motorfietsen te woeden.
De Argentijnse Kevin Benavides, de kampioen van 2021, nam de leiding maar eindigde de etappe op de tiende plaats, 6 minuten achter de leiders, wetende dat zijn broer Luciano Benavides de etappetitel had gewonnen tegen de Australiërs Daniel Sanders en Toby Price.
De fabrieksrijder van het Red Bull KTM-team gaf de leiding aan de Amerikaan Skyler Hawes (Husqvarna), die slechts 28 seconden voorsprong had op de Australiër Toby Price (Red Bull KTM).

Dakar Rally.. Loeb de snelste in het lege kwartier.. en Al-Attiyah dicht bij de overwinning

Dakar Rally.. Loeb de snelste in het lege kwartier.. en Al-Attiyah dicht bij de overwinning

Dakar Rally.. Loeb de snelste in het lege kwartier.. en Al-Attiyah dicht bij de overwinning

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *