(CNN) — Het Pentagon zei donderdag dat de verandering van Rusland in de commandant van zijn strijdkrachten in Oekraïne “een weerspiegeling is van de systemische uitdagingen waarmee het Russische leger wordt geconfronteerd”.

“De aanstelling van de Russische generaal Valery Gerasimov weerspiegelt enkele van de systemische uitdagingen waarmee het Russische leger sinds het begin van deze invasie te maken heeft gehad”, zei Pentagon-woordvoerder Pat Ryder op een persconferentie.

“We hebben over een aantal van deze dingen gesproken in termen van logistieke kwesties, evenals leiderschap, moreel en vooral het onvermogen om de strategische doelen te bereiken die ze zichzelf hebben gesteld”, voegde hij eraan toe, eraan toevoegend dat de Amerikaanse regering “zal doorgaan om deze veranderingen na te streven.”

“Ik denk dat de wereld liever ziet dat Rusland zich concentreert op terugtrekking uit Oekraïne en het redden van onschuldige levens dan op administratieve aanpassingen, en Russische soldaten en hun families zouden dat waarschijnlijk ook graag zien”, zei Ryder.

Het is belangrijk op te merken dat het Russische ministerie van Defensie woensdag de benoeming aankondigde van de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu tot stafchef Valery Gerasimov als commandant van “speciale militaire operaties” in Oekraïne, en het ministerie zei dat “de veranderingen noodzakelijk waren vanwege de aard van de taken en de noodzaak van nauwere samenwerking tussen de krijgsmachtonderdelen.”

Gerasimov verving Sergei Surovikin, die op 8 oktober op de post werd benoemd en de leiding had over de Russische strijdkrachten die zich terugtrokken uit de Oekraïense Kherson-regio. In de verklaring van het ministerie van Defensie staat dat Surovkin de plaatsvervanger van Gerasimov zal zijn.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *