Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De International Federation of Association Football (FIFA) heeft donderdag de nominatie aangekondigd van 14 spelers voor de FIFA Speler van het Jaar-prijs, en zei dat de winnaar bekend zal worden gemaakt tijdens een ceremonie die in februari zal worden gehouden 27 .

De FIFA beschreef de 14 genomineerden voor de prijs op haar website als “de beste voetbaltalenten ter wereld van vandaag, velen van hen nieuwkomers, wier talenten naar voren kwamen tijdens het WK 2022 in Qatar.”

Hij voegde eraan toe: “Hun uitmuntendheid en prestaties zullen nu worden erkend door middel van deze prijs, die niet alleen rekening houdt met het hele seizoen 2021/22, maar ook met het WK-toernooi, aangezien het de periode van 8 augustus 2021 tot 18 december 2022 beslaat. .”

De Internationale Federatie van Voetbalbonden heeft aangegeven dat het stemmen voor de prijs op 12 januari begint en doorgaat tot 3 februari.

Op de lijst staan ​​Lionel Messi, Julian Alvarez, de Fransen Kylian Mbappé en Karim Benzema, de Kroaat Luka Modrić en de Pool Robert Lewandowski, die vorig jaar voor de tweede keer op rij de prijs won.

Ook de Brazilianen Neymar da Silva en Vinicius Jr., de Noor Erling Haaland, de Senegalees Sadio Mane, de Engelsman Jude Bellingham en de Belg Kevin De Bruyne stonden op de lijst.

Zoals de Arabieren op de lijst, Mohamed Salah uit Egypte en Ashraf Hakimi uit Marokko.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *