Dat Iran de Iraakse ambassadeur terugriep uit protest tegen de term “Arabische Golf”, de recorddaling van het Egyptische pond ten opzichte van de dollar, de heviger wordende gevechten te midden van pogingen van Wagner-strijders om het Oekraïense Solidar onder controle te krijgen, de aanval op een treinstation in Parijs en de hervatting van vluchten in Amerika na een technische storing. Hier is CNN’s Arabische dagelijkse samenvatting met koppen over enkele van de topverhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Iran roept Iraakse ambassadeur op om te protesteren tegen term ‘Arabische Golf’

Woensdag ontbood het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken de Irakese ambassadeur in Teheran om te protesteren tegen het gebruik door Irak van de term “Arabische Golf” in plaats van “Perzische Golf”, die door Iran is overgenomen.

Een van de hevigste veldslagen van de Oekraïense oorlog. Waarom proberen de strijders van Wagner Solidar onder controle te krijgen?

Russische troepen richten hun aandacht op de stad Solidar in Oost-Oekraïne, die van strategisch belang is voor de uiteindelijke verovering van Bakhmut, weg van de omtrek van de stad vanuit het noorden, en de Oekraïense communicatielijnen afsnijden.

Binnen een minuut raakten zes mensen gewond bij een aanslag op een treinstation in Parijs

Bij de aanslag op het treinstation Gare du Nord in Parijs zijn minstens zes mensen gewond geraakt, en volgens de autoriteiten is één persoon in kritieke toestand. De persoon begon mensen aan te vallen met een wapen dat hij zelf had gemaakt en werd een minuut later gepakt door politieagenten en grenspolitie, zei de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin.

Hervatting van alle vluchten in Amerika na de storing die leidde tot chaos in het luchtverkeer

De Federal Aviation Administration in de Verenigde Staten heeft de terugroeping aangekondigd van haar besluit om alle binnenlandse vluchten op te schorten, nadat ze waren stopgezet door een technische storing in het systeem van de Federal Aviation Administration (FAA), dat piloten de mededelingen geeft die ze moeten lezen voordat ze gaan vliegen.

Het pond vervolgt zijn neerwaartse koers ten opzichte van de dollar…en bereikt een recordniveau na de overeenkomst met het IMF

Het Egyptische pond daalde tijdens de handel op woensdag met 7,7% ten opzichte van de dollar, waardoor de greenback £ 29,63 bedroeg om te kopen en £ 29,76 om te verkopen bij de Centrale Bank – waarmee een nieuw record werd gevestigd – en voor het pond bleef de daling ten opzichte van de dollar met meer dan 100% sinds de beslissing om het pond afgelopen maart te devalueren. Deskundigen schreven de redenen voor de daling toe aan de permanente toepassing van het flexibele wisselkoerssysteem door de Centrale Bank als antwoord op de eisen van het Internationaal Monetair Fonds.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *