Het eerste voetbalteam van Real Madrid bereikte de finale van de Spaanse Super Cup door Valencia met 4-3 te verslaan in blessuretijd, nadat de eerste en extra legs eindigden in een 1-1 gelijkspel, in een wedstrijd georganiseerd door koning Fahd. Internationaal Stadion in Riyadh, de hoofdstad van Saoedi-Arabië. Woensdag.
Het Koninklijk team wacht de winnaar van het duel tussen Barcelona en Real Betis donderdag in hetzelfde stadion op in de finale van aanstaande zondag.
De Fransman Karima Benzema opende de score voor Real Madrid uit een strafschop in de 39e minuut, terwijl Samuel Leno in de 47e minuut gelijk maakte voor Valencia.
Luka Modrić, Toni Kroos en Marco Asensio scoorden voor Real Benzema in blessuretijd, terwijl Iray Kummert en Jose Luis Gaia Valencia misten.
De wedstrijd begon sterk vanuit Real Madrid dat vanaf het begin hun stijl oplegde en dicht bij een doelpunt van de Fransman Karim Benzema was totdat de scheidsrechter een door de Franse spits zelf genomen penalty toekent, waardoor zijn ploeg in de 39e minuut op voorsprong kwam. en de eerste helft zit erop.
En Valencia begon de tweede helft door druk te zetten om gelijk te maken en kreeg wat ze wilden van Samuel Leno slechts twee minuten na het begin van de tweede helft, die eindigde in een 1:1 gelijkspel.
De extra wijzigingen brachten qua resultaat niets nieuws, dus de twee ploegen kenden strafschoppen toe die Real met 4-3 toelachten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *