Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Russische minister van Defensie Valery Gerasimov is benoemd tot “commandant van de Joint Forces Group” die de zogenaamde “speciale militaire operatie” in Oekraïne leidt.

Gerasimov verving Sergei Surovikin, die op 8 oktober op de post werd benoemd en de leiding had over de Russische troepen die zich terugtrokken uit grote delen van de Oekraïense Kherson-regio. In een verklaring van het ministerie van Defensie stond dat Surovkin als plaatsvervangend commandant zal dienen.

En het Russische ministerie van Defensie zei woensdag op zijn officiële Telegram-kanaal: “Op 11 september 2023 heeft de Russische minister van Defensie, generaal van het leger Sergei Shoigu, een nieuw commando toegewezen voor een speciale militaire operatie.”

Ze voegde eraan toe: “Chef van de generale staf van het leger, Valery Gerasimov, is benoemd tot commandant van de Combined Forces Group.”

Het ministerie verklaarde dat “de plaatsvervangende commandanten zijn: opperbevelhebber van de lucht- en ruimtevaarttroepen, generaal Sergei Surovkin, en opperbevelhebber van de grondtroepen, legergeneraal, Oleg Salyukov, evenals plaatsvervangend stafchef, generaal van het Russische leger. Strijdkrachten kolonel, generaal Alexei Kim.”

Het ministerie kondigde aan dat de wijzigingen nodig waren vanwege het “intensieve takenpakket, de behoefte aan nauwere samenwerking tussen afdelingen en afdelingen van de krijgsmacht, evenals het verbeteren van de kwaliteit van alle soorten onderhoud en de effectiviteit van bevelvoerende groepen van de strijdkrachten”. Krijgsmacht.” Krijgsmacht.”

Dit komt terwijl de gevechten heviger worden in het kleine Oekraïense stadje Solidar, in het oosten van het land, terwijl troepen van de Wagner Group proberen de stad onder controle te krijgen en de Oekraïense communicatielijnen doorsnijden.

Ondertussen zei de Poolse president Andrzej Duda tijdens een ontmoeting met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky in Lviv dat Polen Leopard-gevechtstanks van Duitse makelij naar Oekraïne zal sturen.

“Een compagnie Leopard-tanks zal aan Oekraïne worden geleverd als onderdeel van de opbouw van een internationale coalitie. Deze beslissing is al genomen in Polen”, zei Duda in een verklaring op zijn officiële Twitter-account.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky verwelkomde het besluit op een persconferentie in Lviv, samen met zijn Poolse en Litouwse tegenhangers.

Duitsland produceert de Leopard-tank en voor wederuitvoer is meestal goedkeuring van de Duitse regering vereist. Een woordvoerder van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Robert Saverin, verwees CNN naar de Poolse regering.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *