Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De voorzitter van de Franse voetbalbond (FFF) Noel Le Graet heeft woensdag na een spoedvergadering in de Franse hoofdstad Parijs ontslag genomen.

“Noel Le Graet heeft, in overeenstemming met de vergadering van het uitvoerend comité van de FIFA in Parijs, besloten zijn functie als voorzitter neer te leggen, in afwachting van de voltooiing van de verificatie door het Ministerie van Sport”, zo meldt de Franse voetbalbond in een verklaring. .

Dit komt een dag nadat Le Graet zijn excuses aanbood voor “schandelijke uitspraken” over de Franse legende Zinedine Zidane, die spelers en politici over de hele wereld boos maakte.

Noel Le Graet is sinds 2011 voorzitter van de Franse federatie en zijn mandaat zou tot 2024 duren.

Naast het vertrek van Le Graet werd ook Florence Hardouin, de algemeen directeur van het FFF, geschorst.

“Vanaf vandaag zal Philippe Diallo, vice-president van de Franse federatie, het interim-management van deze twee rollen overnemen”, aldus de federatie in een verklaring.

Tijdens de vergadering werd het besluit goedgekeurd om het contract van coach Didier Deschamps bij het Franse nationale team te verlengen tot 2026.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *