De Fransman Sebastien Loeb won de negende etappe van de Dakar Rally, een buitengewone etappe van 358 km lang, van Riyadh naar Haradh met het Bahrain Red Extreme-team, terwijl Carlos Sainz, de Audi-coureur, een zwaar ongeval kreeg.
Loeb eindigde de etappe met drie minuten voorsprong op de Litouwer Vydotis Gala, coureur van Teltonica Racing, terwijl de Fransman Guerlain Chechery, coureur van GCK Motorsport, als derde eindigde nadat de race na een rustdag was hervat.
De etappezege was de tweede op rij voor Loeb, een negenvoudig wereldkampioen, en de derde overwinning in de 2023-editie van de Dakar Rally.
“Het was een goede etappe”, zei Loeb. “We zijn op sommige plaatsen verdwaald, ik denk dat het erg ingewikkelde richtingen waren. De motorstroken waren verkeerd, dus moesten we omkeren en de juiste rijstrook zoeken.”
Loeb schoof op naar de derde plaats in het algemeen klassement, maar eindigde een uur, 43 minuten en acht seconden achter Nasser Al-Attiyah, de Toyota-coureur en titelverdediger, die in deze etappe teleurstellend als achtste eindigde.
De Qatari-coureur leidt het klassement nu met 1 uur, 21 minuten en 57 seconden op zijn naaste concurrent, de Braziliaan Lucas Moraes, terwijl de rally op 15 januari in Dammam eindigt.
Eerder kreeg de Spanjaard Sainz zes kilometer voor de start een ongeluk toen zijn auto over de duinen sloeg.

Met een verschil van 3 minuten.. wint Loeb

Met een verschil van 3 minuten.. wint Loeb

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *