New York, VS (CNN) – De hertog van Sussex heeft prins Harry beschuldigd van “ernstige” fraude met betrekking tot het aantal mensen dat hij in Afghanistan heeft vermoord terwijl hij in het leger diende, en heeft beschuldigingen verworpen dat hij opschepte over het aantal mensen dat hij heeft vermoord , beschrijft het als “gevaarlijke leugen”.

Prins Harry heeft gezegd dat hij hoopt dat mensen de context zullen zien nu zijn nieuwe memoires Spa voor het publiek zijn vrijgegeven.

Harry beweerde in zijn memoires dat hij 25 mensen had vermoord terwijl hij in Afghanistan diende, waarbij hij de Taliban-militanten die hij doodde beschreef als “schaakstukken” in plaats van als mensen die van het bord waren verwijderd, wat leidde tot kritiek van enkele Britse veiligheids- en militaire figuren en woede van critici van de Taliban.

Harry verklaarde tijdens zijn interview met Stephen Colbert op The Late Show: “De afgelopen dagen waren pijnlijk en moeilijk, en ik kon niets doen aan dat lek waar je het over had, maar misschien – nee misschien – maar zonder twijfel, de gevaarlijkste leugen in (In de Britse pers schepte ik een beetje op over het aantal mensen dat ik in Afghanistan heb vermoord.

Harry vervolgde: “Als ik iemand had horen opscheppen over dit soort dingen, zou ik woedend zijn, maar het is een leugen en ik hoop dat mensen, nu het boek uit is, de context kunnen zien.”

Harry vertelde Colbert dat zijn doel bij het delen van het verhaal was om het aantal zelfmoorden onder veteranen te verminderen. Hij legde uit: “Ik besloot het verhaal te delen omdat ik bijna twee decennia heb gewerkt met veteranen over de hele wereld. Ik geloof dat het belangrijkste is om eerlijk te zijn en de ruimte te weten te geven aan anderen zodat zij hun ervaringen zonder schaamte kunnen delen. Dit detail is bedoeld om het aantal zelfmoorden terug te dringen.”

Harry beschuldigde de Britse pers ervan de context van zijn uitspraken te hebben gestript en zijn verhalen in “obscene krantenkoppen” te hebben veranderd voordat zijn memoires officieel werden gepubliceerd.

Hij zei: “Na twee jaar te hebben gefocust op de context, wat ik ging delen, hoe ik het ging delen en hoe ik het allemaal kon samenvoegen, besloot de Britse pers bewust alle context te verwijderen, zich te concentreren op individuele aspecten van mijn leven en mijn verhaal, elke ervaring die ik heb gehad en maak er een vuile kop van.”

Gevraagd door Colbert of hij dacht dat er een actieve campagne was van zijn familie en de koninklijke familie om zijn boek gepubliceerd te krijgen, antwoordde Harry: “Ja, natuurlijk, vooral de Britse pers.”

“Ze vertelden hun kant van het verhaal, dat is de andere kant van het verhaal, en er is hier veel waardoor mensen zich ongemakkelijk en bang kunnen voelen”, zei hij.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *