Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Koeweitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft de arrestatie aangekondigd van mensen die de verblijfswet hebben overtreden, en een van hen is gevonden met gereedschap waarvan wordt vermoed dat het wordt gebruikt bij tovenarij en tovenarij.

Dit kwam in een verklaring van het Koeweitse ministerie van Binnenlandse Zaken op zijn officiële Twitter-pagina, die luidde: “Veiligheidsmedia: de inspanningen van het algemeen directoraat van verblijfsonderzoeken, vertegenwoordigd door het gezamenlijk tripartiete comité, door middel van veiligheidstoezicht op overtreders en bandieten, resulteerden in de inbeslagname van twee fictieve kantoren voor ambtenaren waar (6) wetsovertreders zijn gehuisvest.” In een van hen werd een hulpmiddel gevonden waarvan wordt vermoed dat het werd gebruikt bij hekserij en tovenarij.

En het ministerie voegde in zijn verklaring toe dat deze personen “zijn doorverwezen naar de bevoegde autoriteiten om de nodige juridische maatregelen tegen hen te nemen”.

Het Koeweitse ministerie van Binnenlandse Zaken publiceerde zijn verklaring vergezeld van “camouflage”-foto’s van de gearresteerde personen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *