Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — De Verenigde Arabische Emiraten staan ​​op de eerste plaats in de Arabische wereld en op de 15e plaats in de wereld in de ranglijst van de krachtigste paspoorten voor 2023, volgens de wereldwijde ranglijst van de “Henley” paspoortindex voor de eerste kwartaal 2023.

Het VAE-paspoort heeft zijn plaats behouden in de “Henley” -paspoortindex met de mogelijkheid voor de houder om 178 landen binnen te komen zonder voorafgaand visum of visum bij aankomst.

Het land Qatar staat op de tweede plaats in de Arabische wereld en 55e wereldwijd met in totaal 100 bestemmingen, gevolgd door Koeweit op de derde plaats in de Arabische wereld en 57e wereldwijd met in totaal 97 bestemmingen.

Bahrein staat op de vierde plaats in de Arabische wereld en op de 63e plaats in de wereld, met in totaal 87 bestemmingen.

Wat betreft het Koninkrijk Saoedi-Arabië, het staat op de vijfde plaats met 82 bestemmingen, hetzelfde als het Sultanaat van Oman, en staat op de 65e plaats in de wereld.

Irak nam de laatste plaats in als het zwakste Arabische paspoort in termen van het aantal bestemmingen dat kan worden bereikt zonder voorafgaand visum (slechts 29 bestemmingen), terwijl het op mondiaal niveau de 108e plaats innam, of de voorlaatste.

Hier is een blik op de bovenstaande infographic over de ranglijst van Arabische paspoorten voor 2023:

De Henley & Partners Passport Index rangschikt 199 reispaspoorten over de hele wereld op basis van het aantal landen en gebieden waar hun houders zonder voorafgaand visum naartoe kunnen reizen, en wordt het hele jaar door in realtime bijgewerkt wanneer wijzigingen in het visumbeleid van kracht worden.

Japan staat bovenaan de ranglijst van beste paspoorten ter wereld voor 2023, aangezien zijn burgers toegang hebben tot 193 bestemmingen over de hele wereld, zonder visum of met een visum bij aankomst.

Het is vermeldenswaard dat de Verenigde Arabische Emiraten bovenaan de classificatie stonden van de “Passport Index”, die is aangesloten bij Arton Capital, een wereldwijd financieel adviesbureau, met in totaal 181 visumvrije of visa-on-arrival landen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *