Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Zabihullah Mujahid, een woordvoerder van de Taliban in Afghanistan, bracht een videoclip uit van een sportwagen “ontworpen door een Afghaan”, wat leidde tot reacties onder activisten op sociale media.

In een reactie op de video die hij op zijn Twitter-pagina plaatste, zei Mujahid: “We zagen een auto ontworpen door een ingenieur, Muhammad Reza Mohammadi…”

De leider van de Taliban, Muhammad Suhail Shaheen, plaatste dezelfde videoclip op zijn Twitter-pagina met de opmerking: “Onthullingsceremonie van een auto gemaakt door de Afghaanse ingenieur M. Reza Mohammadi… Alle gekwalificeerde Afghaanse jongeren moeten de kans grijpen om hun innovatieve rol in wederopbouw en ontwikkeling Afghanistan.” “.

Afghaanse functionarissen hebben geen aanvullende details verstrekt over de specificaties van het voertuig, hoe lang het duurde om te bouwen of wie het voertuig heeft ontworpen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *