(CNN) – Geïnformeerde bronnen vertelden CNN dat het juridische team van de Amerikaanse president Joe Biden een nieuwe reeks geheime documenten heeft gevonden op een andere locatie dan het voormalige kantoor van Biden, waar de eerste reeks documenten, daterend uit de tijd dat hij voormalig president was, werd gevonden in Vicepresident Barack Obama van november is Joe Biden.

De nieuwe documenten werden gevonden tijdens het zoekproces, dat begon nadat geheime documenten waren gevonden in het voormalige kantoor van Biden in het onderzoekscentrum.

De bron zei dat de nieuwe zoektocht aanvullende documenten opleverde die van belang zijn voor overheidsfunctionarissen die de zaak onderzoeken.

Het is momenteel onduidelijk wat de nieuwe documenten bevatten, hoeveel of waar ze zijn gevonden.

Het is interessant dat NBC als eerste de ontdekking van de nieuwe documenten aankondigde.

De ontdekking van de geheime documenten deed alarmbellen rinkelen in het Witte Huis, waar slechts een kleine kring van adviseurs en advocaten ervan op de hoogte was, en zette een zoekproces op gang naar andere sites waar waarschijnlijk andere documenten te vinden zijn.
Het Witte Huis weigerde commentaar te geven op de ontdekking van de nieuwe documenten.

Tijdens haar persconferentie op woensdag weigerde de woordvoerster van het Witte Huis, Karen Jean-Pierre, te bevestigen dat er geen aanvullende documenten waren gevonden en zei: “De zoektocht gaat door”.

De eerste reeks documenten, gevonden terwijl de advocaten van Biden dossiers aan het inpakken waren in zijn voormalige privékantoor, bevatte 10 geheime documenten, waaronder materiaal van de Amerikaanse inlichtingendienst en mediamemo’s over Oekraïne, Iran en het Verenigd Koninkrijk.

Sommige documenten waren “topgeheim”, het hoogste niveau van geheimhouding.

CNN meldde dat de documenten waren gevonden in drie of vier dozen die ook niet-geclassificeerde documenten bevatten die onder de Presidential Documents Act vallen.

Gerubriceerde documenten worden verondersteld op veilige plaatsen te worden bewaard, en volgens de Presidential Documents Act moeten documenten van het Witte Huis naar het Nationaal Archief gaan wanneer de administratie vertrekt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *