(CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden zei dat hij “verrast” was toen hij hoorde dat er geheime documenten in zijn kantoor waren gevonden, en voegde eraan toe dat hij niet wist wat ze bevatten.

Tijdens zijn aanwezigheid in Mexico-Stad om een ​​top van Noord-Amerikaanse leiders bij te wonen, reageerde Biden op vragen over geheime documenten door te zeggen: “Mensen weten dat ik geheime documenten en informatie serieus neem”, en verklaarde dat de documenten werden gevonden in een afgesloten doos of veilig.

Hij voegde eraan toe dat zodra zijn advocaten “zich realiseerden dat er verschillende geheime documenten waren, ze deden wat ze moesten doen en onmiddellijk contact opnamen met de archieven en de documenten overhandigden, en ik kreeg te horen dat de documenten waren gevonden, en ik was verrast toen ik hoorde dat ze bestonden, werden alle overheidsdocumenten daarheen overgebracht naar dat kantoor, maar ik weet niet wat daar is. bij documenten”.

Hij vervolgde: “We werken volledig samen en ik hoop dat de beoordeling van de documenten snel zal worden afgerond, en dan zullen er meer details zijn.”

Biden zei niet precies wanneer hij de documenten te zien kreeg.

Interessant is dat goed geïnformeerde bronnen CNN eerder vertelden dat inlichtingenmemo’s en media-briefings van Biden, terwijl hij de voormalige Amerikaanse vice-president Barack Obama was, afgelopen najaar in een privékantoor zijn gevonden en dat de documenten verband hielden met Oekraïne, Iran en het Verenigd Koninkrijk.

Volgens bronnen zijn er in totaal 10 geheime documenten gevonden in het privé-academische kantoor van Biden, en de documenten dateren uit de periode tussen 2013 en 2016.

De dozen met die geheime documenten bevatten persoonlijke documenten van de familie Biden, waaronder begrafenisarrangementen voor zijn zoon Beau Biden, vertelde een bron aan CNN.

De procureur-generaal van Chicago, Merrick Garland, die banden heeft met de regering van voormalig president Donald Trump, gaf opdracht tot het onderzoek en Garland nam deze stap na een verwijzing van de National Archives and Records Administration.

De documenten werden gevonden op 2 november, slechts 6 dagen na de tussentijdse congresverkiezingen, maar de media begonnen maandag over de zaak te berichten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *